udruga rekreativaca, planinara i izletnika
BAR CODE ZA ŽIRO RAČUN U HPB

Novi bar code za donacije radi promjena računa

Poštovani prijatelji i dobročinitelji naše Udruge rekreativaca, planinara i izletnika – URPI, ovih dana smo promijenili banku u kojoj ubuduće imamo žiro račun. Naša nova banka je HPB i nešto su povoljniji s naplatama za nas niskobudžetne korisnike. I za ovaj novi račun izradili smo bar-code koji ovdje prilažemo kao sliku. Ako radite s mobilnom bankovnom aplikacijom bit će vam vrlo jednostavno izvršiti željene uplate.

Inicijalno je postavljen iznos od 50kn ali vi naravno taj iznos možetepromijeniti na veći ili manji broj. Svima hvala koji su se do sada uključivali u donacije, uglavnom ciljano za 12-metarski pješački metalni most na toku Malog vrela Dretulje.

Imamo velikih planova i za ovu godinu i za ubuduće. U voj godini željeli bi napraviti sklonište na Plaškoj glavi. Sklonište je zatvoreni objekat za skloniti se od kiše ili nailaskom mraka za prespavati. Pravilo za sklonište je da se ne zaključava, svima je dostupan. Predstoji nam napraviti dogovor s Hrvatskim šumama da ki se može i kako se može. A iza toga okupljanje tima koji će se prihvatiti posla oko planiranja i rada. Za dalje ćemo vidjeti.

BAR CODE ZA ŽIRO RAČUN U HPB
BAR CODE ZA JEDNOSTAVNIJE UPLATE DONACIJA

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)